OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR8 udgivelse 63.49

OneCNCXR8 Release 63.49 blev frigivet i dag

I denne udgivelse:

Filoversættelse - Alle versioner
Importtiden for komplekse SolidWorks-filer er blevet forbedret
Justering for at tillade udpakning af dårligt definerede SolidWorks cylinderobjekter

Dimensioner - Alle versioner
Dimensionstoleranceværdier har nu en uafhængig decimalindstilling

Områdebearbejdning - Mølleekspert
Håndteringen af lodrette flader er blevet forbedret

Afgrater - Mølleekspert
Beregningstiden er reduceret for tilfælde, hvor den nedre Z-grænse blev sat langt under modeludstrækningerne

Traditionelle lommer - Mill
Traditionel lommer er blevet justeret for at tillade mikrolommer bearbejdet med værktøjsdiameter under 0,5 mm

Gevindfræsning - Mill
Beregning af værktøjsbaner med konisk gevind er blevet optimeret

Sprogopdateringer
Denne udgivelse indeholder opdaterede oversættelser til traditionel kinesisk, forenklet kinesisk, hollandsk, tysk og japansk.

Denne OneCNCXR8-udgivelse 63.47 er tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren for alle licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNCXR8 Release 63.46

OneCNCXR8 Release 63.46 blev frigivet i dag

I denne udgivelse:

Deburr - Mølleekspert
Justeringer blev foretaget for at forbedre den retningsbestemte kontrol i Deburr -værktøjsstier.

Lag - Alle versioner
Rettede en mulig lagnavnsfejl, hvis der blev valgt et tomt lag, når Ryd tomme lag blev brugt.
Rettet et tomt lag1 blev oprettet, da en fil blev gemt og åbnet igen.

Drejebænk værktøj bibliotek
Næse Tangent position for T indsats med C holder blev korrigeret.

Denne OneCNCXR8 -version 63.46 er tilgængelig i OneCNC -opdateringsserveren for alle licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNCXR8 Release 63.39

OneCNCXR8 Release 63.39 blev frigivet i dag

I denne udgivelse:

Drill Hole Wizard Helix strategi
Hvis konventionel retning blev valgt, blev værktøjsbanen oprettet det samme som klatreretning
En unødvendig sløjfe ved materialetoppen er fjernet

Drejebænk Groove og Groove efterbehandling
Beregning af drejebænkværktøjsbanestyring blev justeret til et usædvanligt tilfælde, hvor kombinationen af små filetbuer og specifik orlov for finishværdier kunne forårsage et problem

DWG import
Der blev foretaget justeringer af dwg -import for at forbedre håndteringen af japansk tekst

Flere visningsfelter - visningsrotation
Drejning af visningen ved at trække i den midterste museknap roterede den tidligere valgte visning

D forskydningsværdi, der ikke bogføres i Mill-Turn-operationer
Post output blev ændret for at tillade brug af Cutter comp i Mill-Turn operationer

SPROGOPDATERINGER
Opdaterede japanske og koreanske oversættelser

Denne OneCNCXR8 -version 63.39 er tilgængelig i OneCNC -opdateringsserveren for alle licenserede brugere.

Læs mere ...