OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXP 5,43

OneCNCXP 5.43 is vrijgegeven downloadt.

Deze update corrigeert een probleem gevonden in bepaalde omstandigheden bij de verificatie van een volledige cirkel beweging in 2D grafische vanwege opengl hoewel de NC-code correct zou zijn.

Deze update corrigeert nu die controle voor alle grafische kaarten.

OneCNCXP wordt geleverd met de NC bericht instellingen cirkelvormige beweging op de helft die correct controleert en deze update is niet vereist voor dat.

Gebruikers bepalen van hun NC bericht instelling om volledige cirkelbeweging moeten controleren dat hun machine het goed kan omgaan om ervoor te zorgen het is hetzelfde als de juiste verificatie.

Sommige machines kunnen een probleem met dit vanwege het feit dat het begin-en eindpunt van de beweging in dezelfde positie.

Download deze update.

Lees meer ...

OneCNCXP 5.42

OneCNCXP 5.42 is vrijgegeven downloadt.

CAM Inverse Instellingen:
Deze update bevat nieuwe cam instellingen voor machines die inverse I en J opdrachten vereisen.

Bogen als Lines:
Een tolerantie is toegevoegd voor het snijden bogen als lijnen minder code voor het voorbewerken inschakelen.

Rendering:
Het type weergave selectie in het weergave-venster is aangepast om het schuiven te voorkomen.

Print:
Print instelling hebben nu dus opgeslagen als u altijd wilt afdrukken 01:01 dit is nu opgeslagen.

DXF:
Exporteren van bestanden van OneCNCXP in DXF-layer namen zijn gewijzigd om alleen uitgang alfa en numerieke tot max. 32 char te wijten aan de beperkingen van Autocad DXF.
Als je laag namen als 1/2 gebruiken "T1 staalplaat zal nu dit lezen 1_2__T1_steel in Autocad na het importeren van het hebben van de /" en spaties vervangen door underscores.

Line:
Hoek lijn heeft nu een standaard van 1 in lijn lengte.

Rechthoek:
Rechthoek tekening is gecorrigeerd in het toevoegen van filet op de hoeken van de rechthoek.

Neem contact op met uw verkoopkantoor voor een link om te downloaden.

Lees meer ...

OneCNCXP 5.40

Fonts:

Deze update corrigeert opduiken true type fonts en vaste lettertypen bijzonder kleine letters i en j, dat werd gemeld in het forum, maar ook bevat geavanceerde technologie om te gaan met een slechte personages waren vaak mogelijk fontsets.

Keten Gap:
Instellen van keten-hiaat in woningen werd ook aangepast.

Neem contact op met uw verkoopkantoor voor de link om te downloaden.

Lees meer ...