OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXP 5,43

OneCNCXP 5.43 släpps ladda ner.

Uppdateringen korrigerar ett problem som finns i vissa fall i kontrollen av en full cirkel rörelse i 2D grafiskt på grund av opengl även NC-koden skulle vara korrekt.

Den här uppdateringen korrigerar nu denna kontroll för alla grafikkort.

OneCNCXP levereras med NC-postinställningar cirkelrörelse satt till hälften som verifierar korrekt och den här uppdateringen krävs inte för det.

Användare inställning deras NC inlägg inställningen till full cirkelrörelse bör kontrollera att deras maskin kan hantera det på rätt sätt för att se till att det är samma som den korrekta verifiering.

Vissa maskiner kan ha ett problem med detta beror på det faktum att start-och slutpunkten för rörelse är i samma position.

Vänligen ladda ner uppdateringen.

Läs mer ...

OneCNCXP 5,42

OneCNCXP 5.42 släpps ladda ner.

CAM Inverse inställningar:
Uppdateringen innehåller nya cam inställningar för maskiner som kräver inversen I och J-kommandon.

Arcs som Lines:
En tolerans har lagts till för att skära bågar som linjer för att göra det möjligt för mindre kod för grovbearbetning.

Rendering:
Valet rendering typ i renderingsfönstret har ändrats för att förhindra rullning.

Skriv ut:
Utskriftsinställningen har nu sparat så om du alltid vill skriva ut 01:01 detta är nu sparat.

DXF:
Exportera filer från OneCNCXP i DXF lagernamn har ändrats till endast output alfa och numeriska till max 32 tecken på grund av begränsningar i AutoCAD DXF.
Om du använder lagernamn som 1/2 "plåt T1 stål detta kommer nu läsa 1_2__T1_steel i Autocad efter import ha /" och mellanslag ersätts med understreck.

Rad:
Vinkellinje har nu en standard av 1 i linjelängd.

Rektangel:
Rektangel ritning har korrigerats i att lägga filé till rektangelns hörn.

Kontakta din försäljningskontor för en länk för att ladda ner.

Läs mer ...

OneCNCXP 5,40

Typsnitt:

Den här uppdateringen åtgärdar beläggningsarbeten True Type-teckensnitt och fasta typsnitt speciellt gemener i och j som rapporterades i forumet, men även innehåller avancerad teknik för att hantera dåliga tecken var möjligt i många teckensnittsuppsättningar.

Kedja Gap:
Ställa chain-lucka i fastigheter justerades också.

Kontakta din försäljningskontor för länken för att ladda ner.