OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR7 Uppdatera 50,90

Vi släpper idag OneCNCXR7 uppdaterad version 50,90

I denna version finns en hel del förändringar.

OneCNC Hjälpfil

I den engelska versionen finns en ny uppdaterad hjälpfil nu ingår i installationen.
Denna uppdaterade hjälpfilen innehåller även information om den nya OneCNCXR7 verktygsfil och svarv Holder systemet.

OneCNC Font attribut.

OneCNC typsnittsattributen för fet och kursiv Dessa kan nu väljas på teckensnitt som faktiskt har denna förmåga.

Om du klickar på teckensnittet i dialogrutan och Fet och eller kursiv blir inte nedtonat denna meand att du kan välja dessa attribut om det behövs.

kedja Text

Kedja text tidigare inte varit möjligt med linje typsnitt. I den här versionen är de nu tillgängliga.

Ledare Pil Text

Fastställandet av vinklade font tidigare orsaka en omväg på ledaren och detta har ändrats i den här versionen.

DXF DWG Export / Import

Det konstaterades vissa Unicode-teckensnitt inte exporterar korrekt och när de importeras till andra CAD eller tillbaka till OneCNC texten var inte giltigt. Några av de symboler som symbol diameter var också ett problem. I andra fall var import inte tillgänglig Dessa har rättats i den här versionen så import / export bör vara bra nu ..

Man bör också komma ihåg att om du skickar DWG-eller DXF-filer till andra parter för import till deras CAD du måste se till att inställningarna är lämpliga. Pilspetsar bör inte vara sluten och bör bara öppen linje stil ses i alla andra CAD. Användarna måste använda Windows teckensnitten som finns som standard installera så att andra användare med CAD i Windows också kan läsa dem.

Om användare föredrar att skicka snyggare dimensioner som är kapabel att OneCNC vi föreslår de skickar som ett PDF-dokument.

solidworks 2017

Solidworks 2017 är nu släppt men OneCNCXR7 inte ännu importera 2017 filer. Filer från Solidworks 2017 måste sparas som en tidigare version eller importeras som ett steg fil eller annan tills det blir ledigt.

Läs mer ...

OneCNCXR7 Version Release 50,87

OneCNC har nöjet att råda att OneCNCXR7 nu levereras.

Den här versionen har nu alla produkter och moduler som ingår. vilket innebär att det nu ingår de OneCNCXR7 Lathe Versioner

Betydande utveckling i CAD och CAM funktionalitet ingår i den senaste versionen av OneCNC CAD-CAM, ger användarna ytterligare hastighet och kvalitet i hela sin design och bearbetningsprocesser.

OneCNC uppdateringar i OneCNCXR7 fokuserar på användarupplevelsen och lägga till förbättringar att ge kunderna möjlighet att påskynda sin konstruktion och tillverkningsprocess.

Här är en OneCNCXR7 video som visar de nya funktionerna i OneCNCXR7.

Detta är den första OneCNCXR7 uppdateringen sedan lanseringen av programvaran i november.

I den här uppdateringen finns ändringar i följande:

språk
Localalised översättning har införts på följande språk.

Japanska Tyska Koreanska Danska Franska Italienska och spanska.

DXF / DWG Import
Det finns ändringar i import av DXF / DWG-filer som nu gör det möjligt för standardteckenstil för import av dessa filer. För att övervinna de problem som kan uppstå när importera filer en standardtypsnitt kan ställas in på grund av vissa filer kan ha ett teckensnitt som du inte har på din dator. Denna inställning är den första fliken i dialogrutan OneCNC Egenskaper.

Text typsnitt och Dimension teckensnitt
Dessa kan nu väljas som en (alla) för redigering. Exempel kan du välja alla teckensnitt och redigera dem till en stil och storlek.

Simulering
Vid användning av simulering fanns ett par rapporter om problem ibland vanligtvis en gång första gången användning orsakar uppsägning .. Det är viktigt att dina grafikdrivrutiner är up-to-date och att maskinvaran är compatible.We har gjort några ändringar i inställningarna till bistå grafikdrivrutiner i dessa situationer för Windows 10.

För ytterligare information kontakta din lokala OneCNC kontor

OneCNC kontor

Läs mer ...

OneCNCXR6 Uppdatera 40,93

Vi har släppt OneCNCXR6 Version Version Update 40,93

5 Axis Tillägg

Uppdateringen innehåller en större uppdatering till 5 axel efter förmåga att passa en maskin typiskt som den horisontella stil CNC-bearbetning Center.

Detta är i huvudsak en horisontell stil 5 axel maskin och den 5: e axeln roterar runt X-axeln.
Om du har en 5 axlig maskin som du tror har denna konfiguration är det viktigt att du kontaktar OneCNC stödkontor för att få hjälp med att använda denna funktion.

OneCNCXR6 Språk

Det är en stor uppdatering av traditionell kinesiska språkversionen.

OneCNCXR6 Trådgnistning

Det fanns en ändring som gjorts i form funktionen EDM. Tidigare ledighet för avslut lämnar större än fast belopp.

OneCNCXR6 Mill Borrning

Ändringar gjordes för ett borrdjup problem som finns i Siemens maskincykel inlägg.

Detta OneCNCXR6 version uppdatering 40,93 är nu abailable i uppdateringsservern