OneCNCXR8 version version 62.27

OneCNCXR8 version version 62.27 har släppts

Det gjordes viktiga förändringar av både Milling- och svarvversioner.

I fräsversioner Express Advantage Professional och Expert fanns justeringar av avsmalnande väggfickor

I Milling Professional och Expert gjordes justeringar av avsmalnande väggskrov.

I versionerna Lathe Express Professional och Expert fanns ändringar i simulering.

I fräsversioner Express Advantage Professional och Expert fanns justeringar av gravering av 2D

I fräsningsversioner Express Advantage Professional och Expert fanns justeringar för gravering 3D

I Lathe Express Professional och Expert var det en justering av spårkontrollen

Ny tysk språkuppdatering lades till.

I fräsningsversioner Express Advantage Professional och Expert fanns det justeringar av jobbarktexten som från 62.27 stöder unicode för alla språk. Denna utveckling av standardteckensnitt pågår fortfarande men det finns möjlighet för olika språk att välja önskat typsnitt manuellt. På varje språk används ett standardteckensnitt, men användare kan sedan välja sitt favoritstilsort. Man bör vara försiktig när du väljer typsnitt eftersom det inte är alla Windows-teckensnitt som passar alla språk. Att välja ett ogiltigt teckensnitt kan kanske inte visa någon text förrän korrigerats genom att välja en lämplig typsnittsstil på arbetsbladets inställningar.

OneCNCXR8 version version 62.27 är nu tillgänglig i OneCNC Update Server