OneCNCXR8 släpp 62.35

OneCNCXR8 utgivningsuppdatering 62.35

I denna utgåva är de viktigaste ändringarna och korrigeringarna:

Verktyg Ändra variabler.
I dialogrutan för att ändra verktygsverktyget för verktyg och svarv finns det inställningar för att tillämpa ytterligare variabler på verktygsändringsfunktionaliteten. Denna version stöder nu dessa variabler i filer som lagts in inklusive grupper. Tidigare stöds inte grupper.

2D 3D-siders ritningsfunktion
Denna funktion har uppdaterats så att bågar representeras som bågar snarare än linjära.

Filändringar importerar filer:
Vissa filer från annan CAD-programvara exporteras med skräpenheter som har orsakat filens omfattning som ställs in i OneCNCXR8. Detta har nu justerats för att acceptera skräpet utan att det påverkar inställningarna för omfattningen.

Bruksprofilfunktion:
Eftersom OneCNCXR8 stöder avsmalnande verktyg orsakade OneCNC-filer i tidigare versioner koniska problem som nu har korrigerats.

Clean Circle-funktion:
Funktionen för rencirkelszicksackinmatning fungerar nu

Versionsrelease OneCNCXR8 62.35 är nu tillgänglig på uppdateringsservern för alla licensierade OneCNCXR8-användare.