OneCNCXR8 Release 63.20

OneCNCXR8 version 63.20 släpps nu.

DXF-importexport
Många justeringar har gjorts i den här versionen som en pågående ubdate för DXF-filöverföring in och ut.

Mill Swarf
Den 5-axliga samtidiga Swarf-funktionen har gjort vissa justeringar för att bättre hantera små bågtyper som finns på korsningar eller hörn på avfasade korsningar.

STL-import
STL-import har justerats för att bättre hantera STL-importerade filer.

Kvarnficka
Mill Closed pocket-funktionen har haft några justeringar för att bättre hantera för pocket för pocket och pocket för nivå.

Öppna fickan
Den öppna fickan skiljer sig från den slutna fickan och hanterar endast nivå för flera fickor.
För öppna fickor med fickor väljs gränserna för öppna fickor individuellt.

Svarv Grovcykler
linjenummer bokförda för svarvcyklar i vissa fall justeras i den här versionen för att säkerställa korrekta radnummer för cyklerna ..

språk
Japanska och koreanska språkuppdateringar ingår i denna version

Svarv Grov
Svarvsväng Verktygsbana har justerats för att förhindra verktygsbana från gränsrörelser

Svarv Finish
Svarv sväng Finish verktygsborrning justerades för att förhindra fel vid start av verktygsstigen,

Mått
Måttlinjens bredd skrivs ut men visas inte på skärmen justerades i denna version.

Särskild anmärkning om OneCNC-licensiering

OneCNCXR8 kan användas utan någon anslutning till internet.

OneCNC-applikationer är utformade för att fungera utan webbåtkomst för att hjälpa till med fullständigt dataskydd.

Uppdatering av OneCNC är fortfarande enkelt med en annan dator som har webbåtkomst för att ladda ner dina uppdateringar ..

Användare kan gå till OneCNC-webben med hjälp av dongelnumret och serienumret för att ladda ner OneCNC-uppdateringen och sedan ta den till OneCNC-datorn för att uppdatera.

Med den här metoden kan du ha fullständig kontroll över dina tillverkningsfiler som inte är associerade med internet.

Kombinerat med din OneCNC Perpetual-licens hjälper till att tillhandahålla fullständigt digitalt daterskydd.

OneCNCXR8 version 63.20 är nu tillgänglig för alla licensierade användare från OneCNC-uppdateringsservern.