Ofte stillede spørgsmål

• Alle Spørgsmål
  • TOP FAQ
  • General FAQ
  • Træning
  • Installation & Licenser
  • Andet

Hvorfor et OneCNC produkt koster mindre end andre førende CAD / CAM?

OneCNC er en fuld udvikler af software og ikke betaler tredjeparts royalties til andre. OneCNC foretrækker at bevare en fuldt integreret produkt udviklet in-house at fjerne eventuelle kompatibilitetsproblemer eller support problemer fra tredjepartsprodukter derfor reducere de udviklede omkostninger.

Hvad er din software vedligeholdelse politik?

OneCNC oplader ikke årlig produkt vedligeholdelse. Eventuelle forbedringer eller tilføjelser til det nuværende købte produkt stilles til rådighed for kunden for downloading fra OneCNC opdateringsserver uden omkostninger.

Er OneCNCXR afgift for teknisk support?

OneCNC kræver ikke betaling for telefonisk teknisk support eller kræve at du betaler ekstra gebyrer. Den OneCNCXR Brugere Club er også en effektiv måde at samarbejde med andre brugere og OneCNC support personale fra hele verden.

Kan OneCNC reducere min bearbejdning cyklustider og programmering tider?

Ja, med OneCNC avancerede højhastigheds-teknologi kan du spare op til 80% på bearbejdningstid. OneCNC var ikke kun en pioner på dette område, men omfatter det som en standard funktion i alle fræsning pakker, og der er ingen grund til at købe ekstra moduler.

Er der ekstra afgifter oven i købsprisen for oversættere eller indlæg?

Der er ingen skjulte gebyrer hvert OneCNC produktet sælges som et komplet system.

Hvis jeg starter med en OneCNC 2.5D kan jeg senere flytte til avanceret til 3D CAD / CAM.

Ja, der er let OneCNC er helt modulære og alt du behøver at gøre er at betale forskellen og flytte til den valgte version.

Hvor længe har OneCNC blevet etableret.

OneCNC historie går 30 år tilbage under samme ledelse og ejerskab.

Er OneCNC tilbyde netværks-licenser?

Netværk licenser er tilgængelige i 10, 20, 50 eller 100 sæde intervaller.

Vil OneCNC tillade mig at DNC ​​på min maskine til store programmer?

Alle OneCNCXR produkter omfatter et komplet NC-program editor med integreret RS232 kommunikation til drop fodring store programmer til din maskine.

Hvis jeg føler, at jeg eller andre medarbejdere har brug for mere uddannelse er den tilgængelig og til hvilken pris.

Ja uddannelse er tilgængelig fra begynder til avanceret bruger ekstra omkostninger i OneCNC træningsfaciliteter eller på din hjemmeside afhængigt af din site placering.

OneCNC har ikke et kontor i mit land

Dette er ikke et problem. OneCNC har erfaring i håndtering af kunder over hele verden, gør vi dette via Live Online demonstrationer, support og uddannelse eller telefon og email.

Vil OneCNC være forenelig med min CNC-styring?

Postprocessorer for de mest almindelige maskiner installeres automatisk. Ændring af en stilling i OneCNC passer til din CNC er meget enkel, eventuel post processor ændringer kan foretages af slutbrugeren, eller vores support. Der er ingen gebyrer for yderligere stillinger eller til hjælp i at oprette eller ændre et eksisterende indlæg.

Hvilke undervisningsmaterialer er tilgængelige for OneCNC brugere?

OneCNC tilbyder en række undervisningsmetoder og materialer foruden gratis teknisk support. OneCNC giver omfattende hjælp filer, tutorial manualer, video uddannelse og gratis online assistance. Kunder med lokaliserede kontorer kan også deltage planlagte uddannelse klasser.

Hvilken type computer skal jeg køre OneCNC

Foreslået minimum er en Pentium 4 CPU 4 Gig RAM Min 256 3D NVIDIA grafikkort.

Kan OneCNC reducere min bearbejdning cyklustider og programmering tider?

Ja, med OneCNC avanceret teknologi kan du spare op til 80% på bearbejdningstid.

Har OneCNC har en prøveversion?

Ja OneCNC giver meget bedre end det, teknologi giver mulighed for overlegen tidsbesparende metoder til vurdering af software kontakt salgsafdelingen.

Hvad er din software vedligeholdelse politik?

OneCNC oplader ikke årlig produkt vedligeholdelse. Eventuelle forbedringer eller tilføjelser til det købte produkt købte version stilles til rådighed for kunden gratis.

Hvorfor skal jeg være en licenseret bruger at få adgang til OneCNC brugers forum

Ved flertallet kundeønske den OneCNC Brugerens Forum er privat. Formålet med forummet er at hjælpe med at løse produktion og programmering udfordringer og til at hjælpe kunderne i brugen af OneCNC.

Er OneCNCXR import filer fra andre CAD-systemer

Ja OneCNC læser filer og har oversættere for alle populære CAD, DXF, DWG, IGES, STEP, SAT, VDA, Rhino og Solidworks.

Hvis jeg føler, at jeg eller andre medarbejdere har brug for mere uddannelse er den tilgængelig og hvad det koster

Ja uddannelse er tilgængelig fra begynder til avanceret bruger ekstra omkostninger i OneCNC træningsfaciliteter eller på din hjemmeside afhængigt af din site placering.

Hvilke undervisningsmaterialer er tilgængelige for OneCNC brugere?

OneCNC tilbyder en række uddannelses- metoder og materialer i tillæg til gratis teknisk support. OneCNC giver omfattende hjælp filer, tutorial manualer, video uddannelse og gratis online assistance. Kunder med lokaliserede kontorer kan også deltage planlagte uddannelse klasser.

Hvilken computer specifikationer og operativsystemer vil OneCNC køre på

Minimum specifikationer

• 32 eller 64-bit Intel Pentium 4 processor (2 GHz eller hurtigere), Intel Xeon, Intel Core, AMD Athlon 64, AMD Opteron, AMD Phemnom eller senere, i single, dual eller quad core versioner

• 2 GB til Windows 10 / Windows Vista / Windows 7 og 4 GB til 64-bit-operativsystemer

• 10 GB ledig diskplads til OneCNC installation

• Grafikkort

• CDROM eller internetforbindelse til installation af software og for at opdatere softwaren

Grafikkort

OpenGL-kompatibel - Minimum 128 MB hukommelse til wire frame eller udtrykke systemer - Minimum 256 MB hukommelse til solide modelsystemer

Vi anbefaler NVIDIA-grafikkort eller tilsvarende, og at den nyeste driver til kortet er installeret.

• 17 "farvemonitor (1280 x 1024 skærmopløsning)

• Mus, herunder hjul (Intellimouse)

• SpaceMouse / Spaceball (ekstraudstyr)

• Internet Explorer 6 eller nyere

• Internetforbindelse til licensaktiveringen / opdateringer

• USB port til OneCNC software sikkerhedsnøgle (dongle)

Understøttede operativsystemer

Vi anbefaler, at du installerer de nyeste service packs til de understøttede operativsystemer.

• Microsoft Windows Vista Business *

• Microsoft Windows Vista Enterprise *

• Microsoft Windows Vista Ultimate *

* Anlæg på Windows Vista kræver SP1 vi anbefaler, at du installerer den nyeste service pack.

• Microsoft Windows 7 Professional

• Microsoft Windows 7 Enterprise

• Microsoft Windows 7 Ultimate

• Microsoft Windows 8 Professional

• Microsoft Windows 8 Enterprise

Ved installation på Windows Vista Windows 7 eller Windows 8:

• Hvis du oplever problemer med driveren leveres af Windows til dit grafikkort. Check med producentens hjemmeside for de seneste driveropdateringer på webstedet for dit kort, og installation.

Er OneCNC tilbyde netværks licenser

Netværk licenser er tilgængelige på 10, 20, 50 sæde intervaller. Netværket Kravet er for en Windows enkelt netværk system uden undernet.

Hvordan OneCNC License software

Hver OneCNCXR system er licenseret til en USB-enhed. Denne metode til kopibeskyttelse tillader licens bærbarhed fra pc til pc i tilfælde af hardwarefejl og giver brugeren fleksibilitet til at bruge softwaren offsite ved at tage USB-enheden med dig ..

Er der ekstra afgifter oven i købsprisen for oversættere eller indlæg

Der er ingen skjulte gebyrer hvert OneCNC produktet sælges som et komplet system.

Hvis jeg starter med en OneCNC 2.5D kan jeg senere flytte til avanceret til 3D CAD / CAM

Ja, der er let OneCNC er helt modulære og alt du behøver at gøre er at betale forskellen og flytte til den valgte version.

Hvor længe har OneCNC blevet etableret

OneCNC historie går 30 år tilbage under samme ledelse og ejerskab. Løbende produktudvikling er fortsat i al denne tid. Konstante operativsystem ændringer samt CNC fremskridt i deres funktionalitet og hastighed er har været en direkte drivkraft for udvikling. siden begyndelsen.

Vil OneCNC tillade mig DNC til min maskine til store programmer

Alle OneCNCXR produkter omfatter et komplet NC-program editor med integreret RS232 kommunikation til drop fodring store programmer til din maskine.

KRAFTFUL CAD KAM, GJORT NEM. FÅ DIN GRATIS CONSULTING OG KVOTE NU

Gå i gang nu