OneCNCXR6 40,52

OneCNCXR6 version 40.52 har släppts och finns i uppdateringsservern.

Windows 10

Windows 10 att släppas >>>

Microsoft kommer snart att släppa Windows 10. Microsoft har meddelat att uppgraderingen skulle vara fri att befintliga licenser av Windows därför tror vi att det kan vara en populär uppgradering.

OneCNC har testat och den senaste OneCNCXR6 40.52 har mycket bra känsla och och funktionalitet i den senaste Windows 10.

OneCNC officiella tester i Windows Teknisk versioner som OneCNCXR6 40.52 är bra att gå när Windows 10 är släppt.

Windows 10 Teknisk testversioner är tillgängliga för användarna, men Microsoft rekommenderar inte att du ändrar tills den slutliga utgåvan som sägs vara tillgängliga 29 juli

Språk

Nya språk uppdateringar ingick för alla de medföljande översättningar.

Hjälpfiler

De engelska hjälpfiler har uppdaterats för alla produkter

Den här uppdateringen är ganska omfattande och inkluderar alla produkter från Mill svarv tråd och Profiler.

Nya japanska lokaliserade uppdaterade hjälpfilen har lagts till den japanska installera.

Översättare

Import av Solidworks Steg IGES och Rhino har alla uppdaterats för att inkludera förändringar från kundrapporter och de senaste versionerna av olika CAD inklusive Solidworks.

Simulering

Vissa ändringar har gjorts för att bättre simulera några verktyg inklusive koniska pinnfräsar.

3D CAM verktygsväg

Några fall av verktygsbanan beräkning har ytterligare optimerats för att bistå i beräkningstid inklusive 5 axel samtidigt.

Detta är nu tillgänglig i OneCNC uppdateringsserver.